Riviera Invest inviterer på visningstur til Tyrkia

Den enkleste og mest effektive måten å bli kjent med det lokale området og utvalget av eiendommer som er tilgjengelige i Tyrkia er å delta på en av våre skreddersydde personlige visningsturer.

Vi garanterer turen til Tyrkia med oss vil være uten press og kjøpeplikt. Vi kan også garantere at din visningstur vil være informativ, og selvom du ikke kjøper bolig i Tyrkia vil du ha en fin opplevelse av livstil, klimaet og den fantastiske gjestefriheten som det tyrkiske folk er kjent for. Vennligst se vår referanseside for å se våre kunders opplevelse av å handle bolig via Riviera Invest.

Vi kan hjelpe med å arrangere flybilletter og ordne alle aspekter av turen slik det passer deg, fra sjåføren som henter deg fra flyplassen til overnattingstedet, visning av eiendommer, til du igjen kjøres til flyplassen for retur.

Hvis du arrangerer din egen reise, vil vi gjerne avtale visningstidspunkt før din avreise. Dette for å være sikker på at vi forstår dine krav og kan klargjøre din personlige eiendomsportefølje før ankomst. En av våre medarbeidere vil sørge for at du for se akkurat det du leter etter.

Alternativt er du velkommen til å kontakte vårt kontor i Alanya, våre ansatte vil gjerne vise deg eiendommer til salgs i Alanya, Oba, Tosmur, Kestel, Mahmutlar, Kargicak, Demirtas, Tepe, Bektas, Göcek, Konakli og Avsallar.

     

Send forespørsel

Securty Code

Our Location

Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.

104. Sk. No:15, 07460

Alanya / Antalya / Türkiye

 

+90 532 686 32 88

 

Tyrkia, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.