Afterservice

Home Services

Da var det endelig tid for å få siden vår på plass.  Her vil vi fortelle litt om hvem vi er, hvordan Dere kan nå oss, og hva vi kan gjøre for Dere.

Hovedkontoret ligger som alltid, i Alanya.  Her jobber 8-10 personer, og da for det meste med salg, men også andre oppgaver.    I tillegg bruker vi,  Kubra,  Cemil og Ahmet, som jobber med etterservice,  dette kontoret.  Herfra dekker vi Kargicak, Mahmutlar, Tosmur,  Oba, Cikcilli, Alanya og til Avsallar.

Vi vil fortsette å sjekke Deres leiligheter og villaer. Disse besøkene er viktige fordi vi da kan avdekke skader og feil som for eksempel vannlekkasje, knuste glass (spesielt etter kraftig vind).og dessverre, også innbrudd.    Ser vi noe galt så kontakter vi Dere for å informere, og dersom reparasjon er nødvendig, vil vi gjøre dette snarest, og i forståelse med eier, for å unngå at skaden forverrer seg.     Men, selvfølgelig, om Dere ikke ønsker at vi går inn i leilighetene, men bare henter regninger og sjekker fra utsiden, så er dette også helt ok.

Det er mange ting vi kan gjøre for Dere.  Ikke bare det vanlige med Transfer fra og til flyplasser,  vask av leiligheter, betaling av regninger, oppbevaring av nøkler og sjekk av leiligheten.  Vi hjelper til med stort sett hva det skulle være der Dere føler at det hadde vært godt med litt hjelp.  Når det gjelder større ting, som malerjobber, bygging/konstruksjoner,  nye fliser på balkong eller hvor som helst, varmekabler på badet og lignende saker, går det også bra.  Da innhenter vi tilbud, der det er mulig, hos to firma.  Dette for å forsikre oss om at pris, kvalitet og levering er bra.   Og når alt er forstått og pris er akseptert settes arbeidet i gang.  En av oss i Etterservice vil da overse at tilbudet blir fulgt og at fremdriften er god.

Utleie av leilighet  er også noe vi kan bistå med, slik at dette går enkelt for Dere.  Vi vil da besørge alt som har med det å gjøre, bestille Transfer, utvask, avlesing av strøm og vannmåler,  levering av nøkler, vask av sengetøy, og sjekk av leiligheten etter utleie.

Selv om det meste er inkludert i den årlige avgiften til Etterservicen, finnes noen ting vi må ta betaling for.  Her ser Dere hva vi hjelper med, og hva det koster.

Transfer Alanya flyplass til Alanyaområdet:      60 Euro       

Transfer Gasipaza til Alanyaområdet:  40 Euro

Utvask av leiligheter med 2 soverom:  40 Euro

Administrasjon ev utleie leiligheter:   20%

 

Åpne vann og strøm og starte kjøleskap før ankomst

Årlig pris: leilighet: 750 TL   Penthouse: 800 TL   Villa:  850 TL

 

Så bare ta kontakt:

Cemil:  telefon:  0 533 479 22 63   (fra Norge:0090 533 479 22 63)

Mail: cemil@rivierainvest.com

 

 

Send forespørsel

Securty Code

Our Location

Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.

104. Sk. No:15, 07460

Alanya / Antalya / Türkiye

 

+90 532 686 32 88

 

Tyrkia, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2018 Sitemap


Riviera Invest is a company of Alparslan Construction, Turkey Apartments, Villas Alanya