Bygg din egen drømmebolig!

Design din egen villa / hus og la oss hjelpe deg å lage ditt eget unikt designet hjem.
Hvis du noensinne har drømt om å ha din egen villa bygget i utlandet, men aldri hatt mot eller kunnskap om hvordan å gjøre dette, har du kommet til rett sted; Riviera Invest har i flere år bygget villaer, leiligheter og forretningsbygg, og kan hele byggeprosessen.

Bygg problem- og stressfritt med Riviera Invest!

Prosessen er ganske enkel:

Første trinn er å finne en byggetomt

Andre trinn er å lage arkitekttegninger og kontakte jurister.

Tredje trinn er å innhente tillatelse fra relevante lokale styrende organer.

Fjerde trinn er å starte byggingen av din egen designet villa.

Femte trinn er Riviera Invest rapporteringssystem og ”after sale” tjenester.

Nedenfor forklares trinnene litt mer detaljert.

1) Finne en byggetomt
Riviera Invest har mange års erfaring i Alanya-regionen, og hvis du ikke kjenner området og ikke har en idé om hva slags beliggenhet du ønsker, mao om du ikke er sikker på om du vil ha en strandtomt eller en fjelltomt, vil vi ta deg med på en guidet tur (med detaljert kart) over tilgjengelige områder, slik at du får en bedre forståelse av området. Når du har bestemt deg for et område ser vi på mulige tomter.

2) Lage arkitekt-tegninger
På dette stadiet har du kanskje allerede dine egne planer og ønsker spesifisert, og vi kan jobbe utifra disse planene. Har du ikke dine planer klare kan vi, i samarbeid med en arkitekt, utarbeide ditt ideal deseign.Arkitekten vil tegne etter dine eksakte spesifikasjoner utifra gjeldene byggelover, som for eksempel byggtetthet, høyderestriksjoner etc. Vi vil også diskutere byggspesifikasjonen og interiøret slik som kjøkken, bad, fliser, gulv (fliser eller tre), så vel som kvaliteten på disse produktene, og ta deg med til ulike leverandører for å ta produktene i nærmere øyesyn.  

Din advokat vil deretter utarbeide en kontrakt basert på spesifikasjonen og avtalene. Dersom du ikke har advokat i Tyrkia vil vi gjerne anbefale deg en engelsktalende advokat.

Du vil når som helst ha muligheten til å se tidligere boliger vi har bygget så du får en følelse av hvordan det ferdige produktet vil bli og kvaliteten på arbeidet.
 

3) Innhente tillatelse fra relevante lokale styrende organer.
Nå har arkitekten tegnet ditt idealhjem etter myndighetenes byggespesifikasjoner, og med alle relevante papirer vil vi nå søke om byggetillatelse.
 

4) Starte byggingen av din spesialdesignet villa.

5) Riviera Invest rapporteringssystem og etter salg service
Mens byggingen av villaen foregår vil vi jevnlig sende deg en fremdriftsrapport med bilder slik at du bestandig er oppdatert. Din advokat vil også bli informert, slik at han/hun kan autorisere videre utbetalinger.
 

Vi vet at din eiendom er en ressurs som må ivaretas, og vi kan tilby deg den sikkerheten er nødvendig med vår etter-salg service som kan ivareta boligen din, bistå med utleie, etc… Vi har kontorer både i Tyrkia og i Europa og er registrert medlemmer av Alanya Chamber of Commerce .

Send forespørsel

Securty Code

Our Location

Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.

104. Sk. No:15, 07460

Alanya / Antalya / Türkiye

 

+90 532 686 32 88

 

Tyrkia, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2018 Sitemap


Riviera Invest is a company of Alparslan Construction, Turkey Apartments, Villas Alanya