Det finnes to typer forsikringer for Boliger i Tyrkia. Den ene er den obligatoriske jordskjelvet forsikringen og den andre er den ikke-obligatoriske eiendom forsikring.

Obligatorisk: DASK (Den tyrkiske katastrofe forsikring - TCIP) er etablert i kraft av resolusjon lov nr: 587 for å skrive obligatorisk Jordskjelv forsikring og for å gjøre andre oppgaver gitt av resolusjonen. Obligatorisk Jordskjelvforsikring er garantert av TCIP. Forsikringsselskapene er autorisert til å tegne forsikringsavtale med navnet TCIP. I Tyrkia, er Obligatorisk Jordskjelvsforsikring obligatorisk for alle bygg unntatt bygg som tilhører offentlige virksomheter og bygg i perifirerte områder.

Ikke-obligatoriske:  Alle eiendomsforsikringstyper kan kjøpes fritt fra markedet, og dekker risiko som tyveri og brann. Utlendinger kan inngå forsikringsavtale i Tyrkia. Det er ingen juridiske restriksjoner for utlendinger for å kjøpe forsikring. I tillegg er bedrifter forpliktet til å kjøpe forsikringer fra forsikringsselskaper som opererer i Tyrkia. Disse selskapene blir behandlet likt uansett om de er etablert med innen- eller utenlandsk kapital. Det er mulig å etablere et forsikringsselskap i Tyrkia med 100% utenlandsk kapital. 

Boligforsikring kan også deles inn i flere typer. Fullforsikring dekker både selve bygget og innbo. I borettslag og sameier tegner man en felles forsikring for selve bygningen. Da må beboerne selv tegne en innboforsikring.

Boligforsikring er den type eiendomsforsikring som dekker private hjem. Dette er en forsikring som kombinerer ulike personlige forsikringer, og kan omfatte skader som oppstår i boligen, innholdet, tap av bruken (ekstra boutgifter), eller tap av andre personlige eiendeler i boligen, samt ansvarsforsikring for ulykker som skjer i boligen og dekkes av polisen.

Riviera Invest hjelper deg med å finne den forsikringen som best passer deg og din bolig. Vi samarbeider med Gökce Sigorta (Forsikring) som har 7 / 24 kundeservice. Prisbelønnede Gökce Sigorta ble grunnlagt i 1990, og er en agent for mange av de største forsikringsselskapene i Tyrkia. Blant dem:

Ergoİsviçre Insurance Co.
Ergoİsviçre Life Inc.
Yapi Kredi Sigorta A.Ş.
Acibadem Insurance Co.
Fiba Sigorta A.Ş.
Axa Insurance Co.
Axa Life Insurance Co.
Aviva Insurance Co.
Işık Sigorta AS
HDI Sigorta AS

Ta kontakt i dag for gratis forsikringsrådgivning!


 

Send forespørsel

Securty Code

Our Location

Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.

104. Sk. No:15, 07460

Alanya / Antalya / Türkiye

 

+90 532 686 32 88

 

Tyrkia, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2018 Sitemap


Riviera Invest is a company of Alparslan Construction, Turkey Apartments, Villas Alanya