Ønsker du å selge din bolig på Den Tyrkiske Riviera?

Hvis og når du skulle ønske å selge din bolig, hjelper vi deg med glede. Vi har en annen tilnærming til markedet enn mange  andre aktører, og vi vil aktivt markedsføre din eiendom gjennom ulike kanaler, inkludert på utstillinger vi deltar på under året i Europa og Russland.

Boligen din vil også bli markedsført gjennom våre partnere i Europa og Russland, så det er mulig at du får se boligen din i portaler som: “A place in the sun”, “rightmove”, “the move channel”, “finn.no”, “zett.no” etc og i forskjellige magasiner og aviser.

Før vi legger boligen din ut for salg, arrangerer vi et møte med deg. I dette møtet går vi gjennom alle praktiske og juridiske aspekter ved salg av eiendom i Tyrkia. Vi tar også bilder av din eiendom for vår nettannonsering. Hvis du har plantegninger av boligen din vil vi gjerne ha en kopi av dem, og vi trenger også en kopi av Tapu (skjøtet).

Vi har agenter i flere land som presenterer eiendommer for salg til potensielle kjøpere. Vi har en meget tett dialog med våre agenter for å sikre at de vet nøyaktig hvilke boliger som er til salgs, og på den måten sikrer vi at de alltid er informert om eiendommene.

Når det gjelder re-salg på vegne av våre kunder, vi gir dette en svært høy prioritet, siden det er vår oppfatning at vårt forhold til kunden aldri tar slutt. Her er noen tips om hvordan du med enkle grep kanskje kan øke prisen på boligen din betydelig.

Selg din Bolig i Tyrkia

Tiden det tar å videreselge en bolig varierer, avhengig av den aktuelle boligen. Mange faktorer teller inn: type bolig, tilstand, beliggenhet og selvfølgelig pris.

For investorer, er det viktig at de selger sin investering til rett tid og til riktig pris. Basert på en dialog med deg og dine ønsker, gjør vi en plan for hvordan vi skal selge din bolig på best mulig måte.

Vi forbereder skjøtekontoret med alt tilhørende papirarbeid for deg og kjøperen, og vi representerer interessene dine ved forhandlinger om pris på boligen du skal selge.

Vennligst fyll ut skjemaet med dine opplysninger, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig, eller ring oss på telefon +90 242 522 32 26 eller +90 242 522 23 70 !

Send forespørsel

Securty Code

Our Location

Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.

104. Sk. No:15, 07460

Alanya / Antalya / Türkiye

 

+90 532 686 32 88

 

Tyrkia, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2018 Sitemap


Riviera Invest is a company of Alparslan Construction, Turkey Apartments, Villas Alanya